Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Peggle Blast Türkçe yama

17.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Peggle Blast. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TSRh sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Peggle Blast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Peggle Blast, Electronic Artsa ait PopCap ekibi tarafından geliştirilen en ünlü gündelik oyun serilerinden birinin bir sonraki bölümü.

İndirme sayısı:
8363
Yayın yılı:
2014





Peggle Blast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Peggle Blast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Peggle Blast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Peggle Blast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Peggle Blast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Peggle Blast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Peggle™ Ustası olmak için gerekenlere sahip misiniz? Peggleın Xbox LIVE Arcadee özel yeni sürümünde en iyi atışınızı yapın!
2007de piyasaya sürülen popüler bulmaca oyunu Peggle, art arda PCleri, Xbox 360ı, PlayStation 3ü ve akıllı telefonları fethederek gündelik pazarı ele geçirdi.
Peggle™ Enstitüsünde güneş battı, ancak canlı eğlence daha yeni başladı!
PopCap ve ödüllü geliştirici Q Entertainment, yalnızca Nintendo DS®ye özel Peggle™ın şimdiye kadarki en eğlence dolu sürümünü size sunmak için bir araya geldi.
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle