Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grand Touring Türkçe yama

23.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Grand Touring. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CRUDE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Grand Touring (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Grand Touring, tur arabalarının gerçekçi bir yarış sporu versiyonudur. Elimizde tamamen değiştirilebilir sekiz araba modelimiz var ve yarışlar sekiz ralli pistinde ve dört özel bölümde gerçekleşiyor.

İndirme sayısı:
9492
Yayın yılı:
1998





Grand Touring oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grand Touring dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grand Touring klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grand Touring ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grand Touring oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grand Touring içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sega Touring Car Championship, 1998 yılında Sega tarafından yaratılan bir yarıştır.
Global Touring Challenge Africanın (GTC) gelişi, ralli sürüşünün tüm arazi heyecanlarını olağanüstü yeni gerçekçilik seviyelerine taşıyor.
STCCde karar verecek olan sizsiniz. Aracın ayarlarını ve donanımını, sürüş tarzına ve piste uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Grand Prix Championship 2010, Play Sunshineın başarılarındaki üçüncü yarış oyunudur.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
Yorumlar
Yorum ekle