Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cities XL 2012 Türkçe yama

08.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Cities XL 2012. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir T3.

Oyun için türkçe yama metni Cities XL 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Her tür ve büyüklükteki şehirleri hayal edin ve tasarlayın. Cities XL 2012de birkaç milyon vatandaşa sahip megalopolisten, heyecan verici bir sahil beldesine, bir sanayi şehrine kadar her şeye izin var!

İndirme sayısı:
8011
Yayın yılı:
2011





Cities XL 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cities XL 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cities XL 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cities XL 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cities XL 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cities XL 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cities XXL, çağdaş bir şehri yönetmeye odaklanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Cities: Skylines – PC için Toplu Taşıma, Kar Yağışı, Karanlık ve Doğal Afetlerden Sonra, ekonomik strateji oyunu Cities: Skylinesa yapılan genişlemenin ardından dördüncü.
Cities in Motion (CIM), PC için şehir tabanlı bir toplu taşıma simülatörüdür.
Cities: Skylines – Green Cities for PC, Colossal Order tarafından geliştirilen popüler bir şehir kurma strateji oyunu olan Cities: Skylinesın bir başka genişletmesidir.
Kendi şehrinizi kurun ve birçok vatandaşa belediye başkanı olun. Şehrinizi büyütmek ve şehir hazineniz için para toplamak için en iyi stratejiyi geliştirin.
Yorumlar
Yorum ekle