Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forklift Truck: The Simulation Türkçe yama

04.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Forklift Truck: The Simulation. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Forklift Truck: The Simulation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Forklift Truck: The Simulation, yüzlerce farklı mal taşıyan forkliftleri yönlendirme becerisine sahip olduğumuz popüler bir simülatör türünü temsil eden bir oyundur.

İndirme sayısı:
8205
Yayın yılı:
2013





Forklift Truck: The Simulation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forklift Truck: The Simulation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forklift Truck: The Simulation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forklift Truck: The Simulation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forklift Truck: The Simulation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forklift Truck: The Simulation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için RC Simulation 2.0, esas olarak farklı işletmeler için gadgetların tasarımı ve üretimi ile ilişkili bir şirket olan devotid tarafından oluşturulan ilginç bir simülatör oyunudur.
Racing Simulation 3, Ubisoftun Formula 1 yarışlarının hayranları için dördüncü oyunudur.
Truck Simulator America, kamyon şoförü olarak oynadığımız bir simülasyon oyunudur.
PC için Avrupa Gemi Simülatörü, çok satan Euro Truck Simulator veya Bus & Cable Car Simulator: San Francisco, Circus World veya Forklift Truck Simulator 2009 gibi çok sayıda tuhaflık dahil olmak
American Trucker: The Simulation, Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan yollarda hareket eden on sekiz tekerlekli bir kamyonun şoförü rolünü oynadığımız bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle