Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Innsmouth Case Türkçe yama

17.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Innsmouth Case. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama AAOCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Innsmouth Case (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
The Innsmouth Case, ünlü H.P.nin çalışmalarından esinlenerek oyun kitabı şeklinde gerçekleştirilen bir macera oyunudur. Aşk sanatı. Bu yapım, bağımsız Robot Pumpkin Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve Assemble Entertainment tarafından yayınlandı;

İndirme sayısı:
9379
Yayın yılı:
2020





The Innsmouth Case oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Innsmouth Case dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Innsmouth Case klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Innsmouth Case ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Innsmouth Case oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Innsmouth Case içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
L.A. Noire: VR Case Files, PC ve sanal gerçeklik gözlüklerinin görünümü ile geliştirilmiş, L.
Case Closed, görevimizin suç bilmecelerini çözmek olduğu çok popüler bir tahta oyununa dayanan macera-mantıksal bir oyundur.
Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness, Howard Phillips Lovecraftın eserlerine dayanan ve 2017de piyasaya sürülen göster ve tıkla macera oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Golden Idol örneği bir dedektif macera oyunudur. Proje Color Gray Games Studio tarafından geliştirildi.
The Centennial Case: A Shijima Story, aksiyonun çoğunun oyuncularla video dizileri şeklinde olduğu bir FMV (Tam Hareketli Video) macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle