Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lucinda Green’s Equestrian Challenge Türkçe yama

27.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Lucinda Green’s Equestrian Challenge. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni Lucinda Green’s Equestrian Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Lucinda Greens Equestrian Challenge, IR Gurus stüdyosu tarafından geliştirilen bir binicilik sporu simülatörüdür. Oyun, oyuncuların sadece yarışmalara ve antrenmanlara katılmalarına değil, aynı zamanda atlarına bakmalarına da izin verir.

İndirme sayısı:
10712
Yayın yılı:
2007





Lucinda Green’s Equestrian Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lucinda Green’s Equestrian Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lucinda Green’s Equestrian Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lucinda Green’s Equestrian Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lucinda Green’s Equestrian Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lucinda Green’s Equestrian Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Binicilik Eğitimi, binicilik ile ilgilenen bir üründür. Oyun, bu sporun kuralları hakkında daha fazla bilgi edinme ve edinilen bilgileri pratikte test etme fırsatı sunuyor.
Green Hell VR, sanal gerçeklik kulaklıkları için geliştirilen Green Hell başlığı altında 2019 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma oyununun özel bir versiyonudur.
Cities: Skylines – Green Cities for PC, Colossal Order tarafından geliştirilen popüler bir şehir kurma strateji oyunu olan Cities: Skylinesın bir başka genişletmesidir.
Green Game: PC, iOS vb. için TimeSwapper bir mantık oyunudur ve 2015in Büyük Adı Olmayan Kırmızı Oyununun devamıdır.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Yorumlar
Yorum ekle