Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lethal Skies Türkçe yama

11.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Lethal Skies, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama BRD.

Oyun için türkçe yama metni Lethal Skies (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Eylem, küresel ısınma tarafından tahrip edilen Dünyada yakın gelecekte gerçekleşir. Lethal Skies, oyuncuyu eski, umut verici bir şekilde gelişmekte olan bir uygarlığın korumasında seçkin bir birlik rolüne sokar.

İndirme sayısı:
10172
Yayın yılı:
2002





Lethal Skies oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lethal Skies dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lethal Skies klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lethal Skies ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lethal Skies oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lethal Skies içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skies of Fury, Seed Interactive tarafından geliştirilen bir arcade uçuş simülatörüdür.
Gangsterlerin Sim City aramasından ne çıkacağını hiç merak ettiniz mi?
Conspiracies II: Lethal Networks, Yunan geliştirme stüdyosu Anima Interactive tarafından yaratılan ve oldukça özgün teknolojik çözümler kullanan sıra dışı bir macera oyunudur.
Lethal League Blaze, 2014teki orijinal arcade oyununun bir devamıdır.
TASTEE: Lethal Tactics for PC, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyun, Rise of Nations ve Age of Mythologynin yenilenmiş sürümleriyle ünlü SkyBox Labs tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle