Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Root Beer Tapper Türkçe yama

17.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Root Beer Tapper. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Root Beer Tapper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Hizmete hazır olun! Klasik atari oyunu Root Beer Tapperı Xbox Live® üzerinde yeniden keşfedin. Susamış insanlarla dolu bir odaya girin ve onlar bara kadar karınlarını doyururken bardaklarını dolu tutun, ancak kazanmak istiyorsanız boşları düşürmeyin.

İndirme sayısı:
8481
Yayın yılı:
2007





Root Beer Tapper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Root Beer Tapper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Root Beer Tapper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Root Beer Tapper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Root Beer Tapper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Root Beer Tapper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Root Letter for PS4, PC ve PSV, Danganronpa veya Ace Attorney gibi dizilere benzer bir dedektif oyunu olarak stilize edilmiş bir macera oyunu/görsel romandır.
Root, bu tür oyunlar yaratmasıyla tanınan Dire Wolf stüdyosu tarafından hazırlanan popüler bir masa oyununun elektronik versiyonudur.
Tapper, ilk olarak 1983te jetonlu makinelerde ortaya çıkan ve hızla büyük popülerlik kazanan bir arcade oyunudur.
PC, XONE vb. için piyasaya sürülen Project Root, atari makineleri ve 16 bit bilgisayarlardan bilinen türün efsanelerine atıfta bulunan klasik bir yukarıdan aşağıya nişancı oyunudur.
Beer Tycoon, Eclypse stüdyosundan programcılar tarafından oluşturulan ekonomik bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle