Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Negative Atmosphere Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Negative Atmosphere. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Negative Atmosphere (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Negative Atmosphere, Dead Space serisinden açıkça ilham alan bir hayatta kalma korku oyunudur; Visceral Games tarafından yaratılan franchise ile olan çağrışımlar, oyunun hikayesi, ana karakteri ve mekaniği tarafından çağrıştırılıyor.

İndirme sayısı:
8600
Yayın yılı:
2023





Negative Atmosphere oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Negative Atmosphere dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Negative Atmosphere klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Negative Atmosphere ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Negative Atmosphere oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Negative Atmosphere içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Space, Visceral Games stüdyosu tarafından geliştirilen kült hayatta kalma korku TPP aksiyon oyununun yeniden çevrimidir.
Dead Sea, DayZ ve Monster Hunter serisi gibi oyunlardan ilham alan korku ve macera oyunlarının özelliklerine sahip bir sandbox hayatta kalma oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Dead Space, tüm faaliyetlerimizin kahramanı hayatta tutmaya odaklandığı bir aksiyon oyunu olan tipik bir hayatta kalma korku oyunudur.
Visceral Gamesin bilim kurgu hayatta kalma korku filminin mobil versiyonu, bilim kurgu hayatta kalma gerçeklerinde geçiyor.
G.R.U.N.T.S. (Generated Remote Unit Negative Tactical Software), bölüm biçiminde yayınlanan bir bilim kurgu komedi oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle