Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Sun Türkçe yama

21.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pokemon Sun. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama JMP.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Pokémon Sun for 3DS, Game Freak tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan popüler seriden bir başka rol yapma oyunudur. Bu, Pokémon Moonun ikiz üretimidir.

İndirme sayısı:
10377
Yayın yılı:
2016





Pokemon Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SWITCH için Pokemon (2018), 1990larda Game Freak tarafından yaratılan son derece popüler jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Pokemon Omega Ruby, tarihin en popüler oyun serilerinden birinin bir başka girişidir.
3DS için Pokemon Ultra Sun, Game Freakin popüler RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yalnızca Nintendo DSde bulunan Pokémon Diamond ve Pokémon Pearl, yeni nesil Pokémon oyunlarının son derece popüler franchiseı şaşırtıcı yeni seviyelere taşıdığını kanıtlıyor.
HEROZ tarafından geliştirilen, AND ve iOS için Pokémon Duel, Pokémon Trading Figure Game kurallarının değiştirilmiş versiyonunu kullanan bir mobil savaş stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle