Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legendary Fishing Türkçe yama

11.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Legendary Fishing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Legendary Fishing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Legendary Fishing, oyuncuların çeşitli yerlerde ve değişen mevsimlerde birçok farklı balık türünü yakalamasına olanak tanıyan profesyonel bir balıkçılık simülatörüdür.

İndirme sayısı:
8994
Yayın yılı:
2018





Legendary Fishing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legendary Fishing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legendary Fishing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legendary Fishing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legendary Fishing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legendary Fishing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pianista: The Legendary Virtuoso, bir dizi oyun modu ve birçok zorluk seviyesi sunan klasik bir ritim oyunudur.
Pro Fishing Simulator, gerçekçiliğe odaklanan gelişmiş bir balıkçılık simülatörüdür.
Borderlands Legendary Collection, en çok satan yağmacı nişancı serisinin (FPS ve RPG öğelerini birleştirerek) üç bölümünün bir derlemesidir.
Fishing Clash, oyuncuların Amerika Birleşik Devletlerindeki çeşitli yerlerde balık tutmasına olanak tanıyan ücretsiz, mobil bir balık tutma oyunudur.
Elemental: Fallen Enchantress – Legendary Heroes for PC, çok beğenilen sıra tabanlı strateji oyununun bağımsız bir genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle