Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Powerboat GT Türkçe yama

25.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Powerboat GT. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir h4xx0r.

Oyun için türkçe yama metni Powerboat GT (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Torpidolardan zıplayan kurbağalara kadar az çok olağan silahlarla rakiplerinizi vurabileceğiniz, heyecan verici ve muhteşem sürat teknesi yarışları eğlencesini yaşayın.

İndirme sayısı:
10114
Yayın yılı:
2007





Powerboat GT oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Powerboat GT dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Powerboat GT klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Powerboat GT ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Powerboat GT oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Powerboat GT içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Carnivores, Chasm: The Riftten sonra Ukrayna Eylem Formları stüdyosunda oynayan ikinci oyuncu.
Patrician IV: Rise of a Dynasty, oyunculara keşfetmek için sekiz yeni şehirle heyecan verici ve taze bir ticaret mücadelesi sunuyor ve İnternet veya LAN üzerinden dört oyuncuya kadar çok oyunculu bir
Project Aftermath, retro-fütüristik bir dünyada heyecan verici savaşlarda dört adede kadar askere komuta ettiğiniz bir Arcade RTS oyunudur.
Bisiklet Yarışı, gerçekçi spor simülasyonunda uzman olan VR Sports tarafından üretilen en hızlı su kayağı üzerinde heyecan verici bir yarıştır.
Dance X-Treme 2, tümü radyo ve televizyondan bilinen ve son derece heyecan verici en yeni 20 dans şarkısını içerir.
Yorumlar
Yorum ekle