Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reprisal Universe Türkçe yama

05.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Reprisal Universe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama GZKS.

Oyun için türkçe yama metni Reprisal Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Thallos Bir zamanlar güçlü bir savaşçı ve lider şimdi unutuldu ve bir kenara atıldı. Kabileleri dağıldı ve totemleri kayboldu. Ananke, kardeşleri Erebus ve Tartarus ile birlikte, ebeveynlerinin ona gösterdiği iyiliği kıskanarak ona karşı ayaklandı.

İndirme sayısı:
10562
Yayın yılı:
2014





Reprisal Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reprisal Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reprisal Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reprisal Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reprisal Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reprisal Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DreamWorks Universe of Legends, Firefly Games tarafından DreamWorks ile işbirliği içinde geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Hyper Universe, dört oyuncudan oluşan iki takım için 2.5D, yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
Reprisal, FPS ve RPG türünden unsurları birleştiren bir oyundur. Yaratıcıların kendilerinin tanımladığı gibi, Quaketen hızlı aksiyon, ala Thiefi gizlice sokma ve Deus Exten bilinen bir karakterin
Yorumlar
Yorum ekle