Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disgaea 4: A Promise Unforgotten Türkçe yama

06.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Disgaea 4: A Promise Unforgotten. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CLASS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Disgaea 4: A Promise Unforgotten (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Popüler Disgaea strateji RPG serisinin bu son enkarnasyonu, büyük grafik iyileştirmeleri, Disgaeanın şimdiye kadarki en derinlemesine oynanışı, sonsuz değeri ve sevdiğiniz harika mizah anlayışıyla iftihar ediyor.

İndirme sayısı:
10078
Yayın yılı:
2011





Disgaea 4: A Promise Unforgotten oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disgaea 4: A Promise Unforgotten dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disgaea 4: A Promise Unforgotten klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disgaea 4: A Promise Unforgotten ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disgaea 4: A Promise Unforgotten oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disgaea 4: A Promise Unforgotten içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disgaeanın oyun sistemi basit ama bağımlılık yapıyor. Diğer strateji RPGleriyle aynı temel konsepte sahiptir, ancak bu oyunu benzeri görülmemiş kılan birçok benzersiz özellik ve geliştirme kullanır.
Kaldır ve Fırlat, Büyü Değiştirme, Kötülükler vb. Disgaea 3te oyuncuların savaşta neredeyse istedikleri her şeyi yapmalarını sağlayan tonlarca oyun özelliği vardır.
Disgaea 6: Defiance of Destiny, serinin ilk bölümünün çıktığı 2003 yılından bu yana geliştirilen Japon strateji ve taktik RPG (sRPG) serisinin bir sonraki bölümüdür.
Disgaea 2 PC for PC, 2006da PlayStation 2 için piyasaya çıkan Disgaea serisinin ikinci bölümünün kesin sürümüdür.
Veldimenin barışçıl dünyasında insanlar nadiren canavarlarla karşılaşırdı.
Yorumlar
Yorum ekle