Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lumines Live! Türkçe yama

11.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Lumines Live!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EMBRACE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Lumines Live! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Çılgın bulmaca eylemi! Göz kamaştırıcı arka plan videoları! Gişe rekorları kıran orijinal bulmaca serisinin yeni bölümü Xbox Live® Arcade: Lumines™ Livea geldi!

İndirme sayısı:
9525
Yayın yılı:
2006





Lumines Live! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lumines Live! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lumines Live! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lumines Live! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lumines Live! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lumines Live! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
Lumines Plus, orijinal PSP® (PlayStation®Portable) sistemi hit oyunu Luminesin PlayStation®2 uyarlamasıdır.
Lumines Remastered, iki boyutlu bir bulmaca oyunudur ve orijinalin fikrini çarpıtan Tetrise benzer.
Bulmaca, ışık ve müziğin birleşimiyle kendinizi şımartın! Tetsuya Mizuguchi ve Q Entertainmentın gişe rekorları kıran serisinin en son bölümü, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemine özel yepyeni
Lumines, PlayStation Portableda yayınlanan ilk mantık oyunudur. Bu sonraki Tetris klonu, daha karmaşık olmasına rağmen, Q Entertainment ve Bandai arasında bir işbirliği olarak yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle