Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fairy Tales: Three Heroes Türkçe yama

20.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Fairy Tales: Three Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama RU-BOARD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fairy Tales: Three Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Sihirli bir dünya, destansı kahramanlar, parlak grafikler, mükemmel mizah ve sürükleyici oyun – tüm bunlar macera dövüş oyunu “Fairy Tales: Three Heroes”da!

İndirme sayısı:
9449
Yayın yılı:
2023





Fairy Tales: Three Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fairy Tales: Three Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fairy Tales: Three Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fairy Tales: Three Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fairy Tales: Three Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fairy Tales: Three Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fairy Fencer F, bir fantezi dünyasında geçen bir 3D konsol RPGsidir.
Fairy Tail, aynı adı taşıyan bir manga serisinin jRPG uyarlamasıdır.
Şehir kütüphanesinde kalmak nefes kesici deneyimlerden biridir, özellikle de gerçek ejderha odanın ortasında birdenbire ortaya çıkarsa.
AND ve iOS platformu için HIT (Heroes of Incredible Tales), Lineage II ve TERA gibi oyunların ana geliştiricilerinden Yong-Hyun Park liderliğindeki NAT Games stüdyosu tarafından üretilen bir aksiyon
Company of Heroes: Tales of Valor, ödüllü Company of Heroes serisinin bir sonraki bağımsız bölümüdür ve üç tek oyunculu kampanya, yeni çok oyunculu modlar, ek haritalar ve birimler dahil olmak üzere
Yorumlar
Yorum ekle