Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marie Antoinette and the Disciples of Loki Türkçe yama

11.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Marie Antoinette and the Disciples of Loki. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LSD.

Oyun için türkçe yama metni Marie Antoinette and the Disciples of Loki (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
PC ve NDSde yayınlanan Marie Antoinette ve Lokinin Müritleri, Nemopolis geliştirme stüdyosunun sıradan bir baskıda dedektif maceralarını sevenlere yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8200
Yayın yılı:
2011





Marie Antoinette and the Disciples of Loki oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marie Antoinette and the Disciples of Loki dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marie Antoinette and the Disciples of Loki klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marie Antoinette and the Disciples of Loki ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marie Antoinette and the Disciples of Loki oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marie Antoinette and the Disciples of Loki içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disciples II: Guardians of the Light, sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Disciples II: Dark Prophecy (diğeri Disciples II: Servants of the Darktır) için iki ikiz eklentiden biridir.
Wrath of Loki, VR gözlüklerinden bağımsız Polonya stüdyosu The House of Fables için geliştirilmiş bir HOPA macera oyunudur.
Disciples III: Reencarnation, fantezi Disciples III: Rebirth ve eki Disciples III: Resurrection Undead Hordes gerçekliğine gömülü popüler sıra tabanlı stratejinin geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir
Disciples III: Resurrection Undead Hordes, Haziran 2010da Polonya pazarında piyasaya sürülen Disciples III: Rebirthün ilk bağımsız ekidir.
Disciples III: Renaissance, oyuncular tarafından yüksek puan alan bir oyun olan Disciples II: Dark Prophecynin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle