Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Army Men: World War Türkçe yama

29.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Army Men: World War. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EXPLOSiON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Army Men: World War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Bilgisayar ekranında plastik askerlerle oynama fikri tam bir fiyaskoydu. 1998de piyasaya sürülen Army Men serisi, neredeyse anında bir hit oldu. Sadece iki yıl sonra piyasaya sürülen Army Men: World War oyunu, kronolojik olarak 3DO Company tarafından oluşturulan serinin sekizinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
8111
Yayın yılı:
2000





Army Men: World War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Army Men: World War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Army Men: World War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Army Men: World War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Army Men: World War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Army Men: World War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ana kemanın çaldığı başka bir oyun... plastik askerler. Odanızda büyük savaşlar yaptığınız ve yüzünüzdeki fırınlamalara karşı hala duygusalsanız, Army Men IIyi kaçırmayın.
Army Men: Green Rogue (Ordu Men: Omega Soldier olarak da bilinir) çok popüler bir serinin bir başka temsilcisidir.
Army Men: RTS, 3DO tarafından yaratılan dünyada geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Army Men: Air Attack 2 (Army Men: Air Attack Blades Revenge olarak da bilinir), prömiyeri 1999da yapılan oyunun resmi devamıdır.
Army Men III, çocukluk döneminde birçok kişi tarafından "savaş oyunu" sırasında sıklıkla kullanılan plastik askerleri oynadığımız bir aksiyon oyunu TPPdir.
Yorumlar
Yorum ekle