Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marker Man Adventures Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Marker Man Adventures. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Marker Man Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Sevimli çöp adam Marker Man ve arkadaşı Doodle Dogun hayatında sıradan bir gündü. Bununla birlikte, Doodle iz bırakmadan kaybolduğunda her şey aniden sona erdi.

İndirme sayısı:
9888
Yayın yılı:
2009





Marker Man Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marker Man Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marker Man Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marker Man Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marker Man Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marker Man Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Game Max & the Magic Marker, oyuncunun çocuk Maxi ve Magic Markerını kontrol ettiği, fizik tabanlı bir 2D bulmaca platform oyunudur.
AND, PSV ve iOS için Mana Adventures, bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon jRPGsidir.
NDS ve 3DSde yayınlanan Doodle Jump Adventures, Lima Sky stüdyosunun son derece popüler Doodle Jump arcade oyununu diğer platformlara aktarma girişimidir.
YENİ DÜNYALAR. YENİ ARKADAŞLAR. YENİ GÜÇ KGK. çete geri döndü!
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin üç bölümünden oluşan bağımsız bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle