Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FarmVille 2 Türkçe yama

13.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız FarmVille 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni FarmVille 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Esintiyle bükülen mahsuller, yem arayan sevimli hayvanlar ve çiftliğinizin canlanmasına yardımcı olan arkadaşlarla dolu güzel bir 3D dünyada kendi gelişen çiftliğinizi yaratın.

İndirme sayısı:
9376
Yayın yılı:
2012





FarmVille 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FarmVille 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FarmVille 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FarmVille 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FarmVille 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FarmVille 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rock Age, FarmVille adlı popüler yapım stüdyosu Zynganın popülerlik dalgası üzerine yaratılmış bir "facebook" oyunudur.
Empires and Allies, FarmVille, Mafia Wars 2 veya Hidden Shadows gibi çeşitli gündelik oyunlarla tanınan Zynga tarafından AND ve iOS için oluşturulmuş sosyal özelliklere sahip bir strateji oyunudur.
Atlantis Fantasy, FarmVille veya CityVille gibi başlıklardan bilinen çözümlere dayanan klasik bir yerleşim geliştirme simülatörü üretimidir.
FarmVille 3: Animals, Zynga stüdyosunun sunduğu bir dizi gündelik tarım oyununun bir sonraki bölümüdür.
Looney Tunes Dash! FarmVille 2, Empires and Allies veya CastleVille gibi oyunlardan sıradan oyuncular tarafından bilinen Zynga stüdyosundaki geliştiriciler, Warner Bros tarafından Looney Tunes ve
Yorumlar
Yorum ekle