Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forced Showdown Türkçe yama

28.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Forced Showdown. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni Forced Showdown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
FORCED: Eternal Arenas for PC, işbirlikçi oynanışı vurgulayan bağımsız bir aksiyon-RPGnin devamı niteliğindedir. Orijinal oyun 2013 yılında Kopenhag merkezli bir öğrenci grubu tarafından geliştirilen bir projeden doğan ticari bir ürün olarak piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8350
Yayın yılı:
2016





Forced Showdown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forced Showdown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forced Showdown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forced Showdown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forced Showdown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forced Showdown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Esir arkadaşlarınızla birlikte hayatınız için savaşmak zorunda kaldınız.
DiRT Showdown, Codemastersın PC, X360 ve PS3 yarış oyunlarının özel bir bölümüdür.
Might & Magic SHOWDOWN for PC, 2003 yılında satın alınmasından bu yana Ubisofta ait olan kült RPG serisi Might & Magicin bir yan ürünü.
The Showdown Effect, 80ler ve 90ların farklı çağlardan şampiyonların eğlence, şan ve harika için ölümüne savaştığı aksiyon filmlerinden ilham alan bir 2.
Showdown™: Legends of Wrestling™, güreş oyunlarının Olimpos Dağıdır!
Yorumlar
Yorum ekle