Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Katana Kami: A Way of the Samurai Story Türkçe yama

26.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Katana Kami: A Way of the Samurai Story. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Katana Kami: A Way of the Samurai Story (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Katana Kami, Acquire tarafından geliştirilen Way of the Samurai serisinin bir yan ürünü. Oyun hacknslash türünü temsil ediyor. PlotKatana Kami bizi feodal Japonyanın alternatif bir versiyonuna götürüyor.

İndirme sayısı:
10235
Yayın yılı:
2020





Katana Kami: A Way of the Samurai Story oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Katana Kami: A Way of the Samurai Story dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Katana Kami: A Way of the Samurai Story klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Katana Kami: A Way of the Samurai Story ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Katana Kami: A Way of the Samurai Story oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Katana Kami: A Way of the Samurai Story içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Samurai Warriors: Katana, 2004 yılında piyasaya sürülen ürün tarafından başlatılan başlık serisinin temsilcilerinden biridir.
6 oyun içeren SAMURAI SHODOWN serisinin eksiksiz koleksiyonu; Samurai Shodown, I, II, III, IV, V ve VI Tüm zamanların en büyük Samuraylarından biri olarak savaşarak SAMURAI SHODOWN tarihini kutlayın.
PC, PS3 ve X360taki Way of the Samurai 3, feodal Japonya döneminde geçen aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Japon Mağara stüdyosu, zorlu atıcılar konusunda uzmanlar tarafından hazırlanan yapım, temel varsayımlar açısından diğer benzer onlarca başlıktan öne çıkmıyor.
Kami 2, renkli figürleri düzenlediğimiz iki boyutlu mobil bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle