Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeons 4 Türkçe yama

28.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dungeons 4, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dungeons 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Dungeons 4, 2011 yılında piyasaya sürülen serinin dördüncü taksitidir. Dizideki önceki taksitlerde olduğu gibi, bu, ilhamını kült zindan kalecinin mirasından alan bir RTSdir.

İndirme sayısı:
9494
Yayın yılı:
2023





Dungeons 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeons 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeons 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeons 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeons 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeons 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Dungeons Howling Peak, Minecraft: Dungeons aksiyon RPGsinin bir eklentisidir ve bu oyunu yeni yerler, canavarlar ve öğelerle zenginleştirir.
Deep Dungeons of Doom, klasik zindan tarayıcılarını saf özüne getiren bir AND, iOS ve PC tabanlı eski okul RPGsidir.
PC, PS4 ve XONE için Dungeons 3, serinin önceki iki oyununun yaratıcısı Realmforge tarafından geliştirilen bir fantezi strateji oyunudur.
DUNGEONS The Dark Lord, en çok satan strateji oyunu DUNGEONS için bağımsız bir eklentidir!
Dungeons & Aliens, klasik fantezi diyarının kozmik istilacılar tarafından saldırıya uğradığı renkli bir kule savunma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle