Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RACE: The WTCC Game Türkçe yama

01.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz RACE: The WTCC Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni RACE: The WTCC Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
-İki Yarış Formatı WTCC yarışlarını gerçekçi bir şekilde yeniden yaratmak, gerçek yarış hafta sonlarının iki yarış formatına kadar gider.

İndirme sayısı:
9788
Yayın yılı:
2006





RACE: The WTCC Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RACE: The WTCC Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RACE: The WTCC Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RACE: The WTCC Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RACE: The WTCC Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RACE: The WTCC Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Race Online, bağımsız geliştirici Iceflake Studios tarafından oluşturulmuş bir yarış oyunudur ve PC Windowsta mevcuttur.
WTCC 06 sezonunun RACE – The Official WTCC oyunundaki yoğun aksiyonunun ardından, yepyeni bir tek koltuklu yarış deneyiminin zamanı geldi.
Race: Gold Edition, İsveçli stüdyo SimBin Development Team tarafından hazırlanan iki yarış oyunu setidir.
WTCC 2012 sezonu boyunca, dünyanın dört bir yanından insanlar, çevrimiçi olarak ve seçilen WTCC etkinliklerinde yerinde sanal sürücü olarak becerilerini test etme şansına sahip olacaklar.
TOCA Race Driver 3, her türden spor otomobilin gerçekçi yarış simülasyonları serisinin beşinci (TOCA Touring Car Championship Racing, TOCA 2 Touring Cars, TOCA Race Driver ve TOCA Race Driver 2den
Yorumlar
Yorum ekle