Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clash: Rise of Heroes Türkçe yama

24.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Clash: Rise of Heroes, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ASA.

Oyun için türkçe yama metni Clash: Rise of Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Kendi türünün tek örneği interaktif çizgi romanınızın yıldız kahramanı olun! Kahramanınızı yaratın ve güçlerinizi özelleştirin, ardından düşmanlarınıza karşı savaşmaya hazırlanın.

İndirme sayısı:
8061
Yayın yılı:
2010





Clash: Rise of Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clash: Rise of Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clash: Rise of Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clash: Rise of Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clash: Rise of Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clash: Rise of Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Leryx Longsoft tarafından iyi bilinen Heroes of Might & Magic veya Warlords serisine dayanan Polonya sıra tabanlı stratejisi.
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing, oyunun üçüncü bölümüne iki eklenti yayınladıktan sonra, başka bir destan yaratarak küçük bir strateji değiştirmeye karar verdi.
Might & Magic: Clash of Heroes, taşınabilir konsol NDS için 2009da piyasaya sürülen ve çok beğenilen bir oyunun ince ayarlı ve akıllı bir versiyonudur.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Castle Clash, mobil cihazlarda bulunan en ünlü strateji oyunlarından biridir.
Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes, X-Men vs. Street Fighter tarafından başlatılan popüler crossover serisinin üçüncü bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle