Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel: Ultimate Alliance Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Marvel: Ultimate Alliance. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: l0wb1t, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Marvel: Ultimate Alliance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Marvel: Ultimate Alliance for PC, PS4 vb., inanılmaz popüler Marvel Universeden ilham alan bir aksiyon-RPGdir. Oyun ana mekaniği açısından X-Men Legendsa benzese de Marvel: Ultimate Alliance birçok yenilikle karşımıza çıkıyor ve bu da onu süper kahraman hayranları için daha da çekici kılıyor.

İndirme sayısı:
8729
Yayın yılı:
2006





Marvel: Ultimate Alliance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel: Ultimate Alliance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel: Ultimate Alliance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel: Ultimate Alliance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel: Ultimate Alliance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel: Ultimate Alliance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Avengers Alliance, Manhattanı Marvelin en zorlu kötülerinden saldırmaya maruz bırakan Pulse olarak bilinen galaksi çapında bir felaketin ardından gerçekleşir.
Marvel Super War, MOBA alt türüne ait bir strateji oyunudur. Mobil cihazlar için hazırlanan yapım, aksiyonu Marvel çizgi roman evreninde geçiyordu.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, popüler Marvel çizgi romanlarının lisansını temel alan üç boyutlu bir aksiyon RPG oyunudur.
Marvel ve Capcom evrenlerinin ULTIMATE kahramanları, Ultimate Marvel vs.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle