Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Venture Arctic Türkçe yama

03.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Venture Arctic. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Venture Arctic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Değişim Mevsimleri Aşırı mevsimsel değişim, dünyanın en kuzey bölgelerindeki yaşam döngüsünü tanımlar. Venture Arcticde oyuncu, yaz ve kışı kutup ayılarına, orkalara ve daha fazlasına getirmek için toprak, güneş, rüzgar ve su güçlerini kontrol eder.

İndirme sayısı:
9682
Yayın yılı:
2008





Venture Arctic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Venture Arctic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Venture Arctic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Venture Arctic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Venture Arctic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Venture Arctic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arctic Thunder - Kar üzerinde nihai savaşa hazır mısınız? Bitiş çizgisine doğru savaşırken rakiplerinize karşı kullanmak için yakınlık füzeleri, atom kartopu ve kar bombaları alacaksınız.
Urban Venture, kalabalık bir metropolde profesyonel bir sürücünün hayatını deneyimlememizi sağlayan bir sim oyunudur.
Küresel ısınmanın başlaması ve bunun sonucunda dünyanın ikliminde meydana gelen değişiklikler, Kuzey Kutbu ve orada yaşayan hayvanlar üzerinde yıkıcı bir etki yaratıyor.
Rampage World Tour ve General Chaosun yaratıcılarından Arctic Stud Poker Run, devrim niteliğinde bir çok oyunculu savaş deneyiminde ağır silahlı, yüksek hızlı araçlarla dolu, çılgın, aksiyon dolu tam
Arctic Awakening, GoldFire Studios tarafından geliştirilen bir hayatta kalma epizodik macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle