Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Agent A: A Puzzle in Disguise Türkçe yama

06.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Agent A: A Puzzle in Disguise. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Agent A: A Puzzle in Disguise (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Ajan A: Kılık değiştirmiş bir bulmaca, Yak & Co tarafından AND, PS4, vb. için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur. Düşman bir istihbarat servisi için casus olarak çalışan Ruby La Rougeu takip edin ve yakalayın.

İndirme sayısı:
9396
Yayın yılı:
2015





Agent A: A Puzzle in Disguise oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Agent A: A Puzzle in Disguise dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Agent A: A Puzzle in Disguise klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Agent A: A Puzzle in Disguise ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Agent A: A Puzzle in Disguise oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Agent A: A Puzzle in Disguise içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çok gizli istihbarat teşkilatında işteki ilk gününe giden yolda, R.
Dünyanın en aşağılık ve en sefil sarımsak aşığı, bir çabuk zengin olma planının yanından geçip gitmesine asla izin vermez.
Ajan Nelson Tethers, kariyerinin en büyük davasını çözdü. Peki neden tatmin olmuyor?
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Agent Intercept, kült James Bond filmleri tarafından yönetilen casus filmlerinin başarılarından yararlanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle