Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cooking Mama: World Kitchen Türkçe yama

01.07.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cooking Mama: World Kitchen. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama h4x0r.

Oyun için türkçe yama metni Cooking Mama: World Kitchen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Wiide Cooking Mama: World Kitchen olarak da bilinen Cooking Mama 2, Nintendo DS ve Wiide sunulacağı için, en çok satan pişirme simülasyon oyunu Cooking Mamanın devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8999
Yayın yılı:
2007





Cooking Mama: World Kitchen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cooking Mama: World Kitchen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cooking Mama: World Kitchen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cooking Mama: World Kitchen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cooking Mama: World Kitchen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cooking Mama: World Kitchen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yeşil baş parmağınızı Gardening Mamada geliştirdi, Crafting Mamada dünyanızı bir sanat eserine dönüştürdü ve küçükleri yenilikçi Babysitting Mamada uyumaları için salladı, ancak Mamanın yeteneği
İlk DS çıkışından sonra, Mama, özellikle Wii ev video konsolu için tasarlanmış benzersiz bir 2 oyunculu aile oyunu Cooking Mama: Cook Offta şefi şefe karşı yarıştırarak mutfak rekabetini
Anne Mutfağa Döndü Bazı Eşsiz İkramlar Hazırlıyor… Afiyet olsun!
Cooking Mamada siparişleri alması ve yemeği zamanında hazırlaması gereken bir şef rolünü üstleniyorsunuz.
Jason Stathamlı Sniper X, James Bond: World of Espionage veya Katy Perry Pop gibi isimlerle tanınan Glu Mobiledan başka bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle