Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fat Princess Adventures Türkçe yama

25.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Fat Princess Adventures. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fat Princess Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Fat Princess Adventures, Diablo gibi hack-and-slash oyunlarının formülünü kullanan basit bir kooperatif arcade RPGsidir. Şimdiye kadar yalnızca PlayStation Vita ve PlayStation 4 için Escape Planı oluşturan American Fun Bits stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10624
Yayın yılı:
2015





Fat Princess Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fat Princess Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fat Princess Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fat Princess Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fat Princess Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fat Princess Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battle Princess of Arcadias, kahramanları cesur bir prenses ve müttefikleri olan bir fantezi dünyasında geçen iki boyutlu bir RPGdir.
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
PC için Princess Maker Refine, koruyucu kızınıza baktığınız ve bu süreçte yetişkin hayatının potansiyel şekline karar verdiğiniz benzersiz bir yönetim oyunudur.
Princess Crown, Sega Saturn konsolundan aynı başlık altında bir oyunun dönüştürülmesidir.
Prenses ve Kurbağa video oyunu, oyuncuları filmden Tiana, Prince Naveen, Dr.
Yorumlar
Yorum ekle