Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Batman: Arkham VR Türkçe yama

17.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Batman: Arkham VR. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Batman: Arkham VR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Batman: PS4 ve PC için Arkham VR, sanal gerçeklik setleri düşünülerek oluşturulmuş, arcade unsurlarına sahip bir dedektif macera oyunudur. Başlık, Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City veya Batman: Arkham Knightın yazarları olan Rocksteady stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8277
Yayın yılı:
2016





Batman: Arkham VR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Batman: Arkham VR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Batman: Arkham VR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Batman: Arkham VR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Batman: Arkham VR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Batman: Arkham VR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rocksteady tarafından yaratılan “Batman: Arkham Asylum” (2009) ve “Batman: Arkham City” (2011), Batman ile birlikte bir dizi aksiyon oyunu en çok satanlar listesini fethetti ve Warner Bros
Cold, Cold Heart, 2013ten Batman: Arkham Originse yönelik bir saatlik bir hikaye genişletmesidir.
Batman: Arkham City Lockdown, 2009dan beri Rocksteady stüdyosu tarafından geliştirilen popüler bir dizi aksiyon oyununun bir yan ürünü.
Batman: PC, X360 ve PS3 için Arkham Asylum, macera, dövüş ve gizli oyun unsurlarını birleştiren, itibari Kara Şövalyenin yeni maceralarını anlatan bir yapım.
Batman: Arkham Underworld, AND ve iOS ile mobil platformlar için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle