Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heavy Fire: Special Operations Türkçe yama

05.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Heavy Fire: Special Operations. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Heavy Fire: Special Operations (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Yoğun askeri harekata katılın! WiiWare™ için bir arcade nişancı oyunu olan Heavy Fire: Special Operationsta seçkin ordu birimine katılın. Wii Remote™ veya Wii Zapper™ınızı alın ve tek oyunculu modda düşmanları alt edin veya çok oyunculu modda arkadaşınızın ek ateş gücünü kullanın.

İndirme sayısı:
9428
Yayın yılı:
2010





Heavy Fire: Special Operations oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heavy Fire: Special Operations dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heavy Fire: Special Operations klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heavy Fire: Special Operations ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heavy Fire: Special Operations oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heavy Fire: Special Operations içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Medic: Special Operations stüdyosu Legacy Interactive, mantıklı düşünme gerektiren aksiyon oyunu ve öğelerin özel bir karışımıdır.
Ağır Ateşinizle düşmanı nakavt edin! Heavy Fire: Afganistan, günümüz Afganistanında geçen süper hızlı oynanan, yüksek yoğunluklu bir deneyimdir.
Heavy Fire: The Chosen Few 3D, Krakowdaki Teyon stüdyosundan Nintendo 3DS taşınabilir konsol kullanıcıları için tasarlanmış bir dizi birinci şahıs nişancı oyununun ilk bölümüdür.
Heavy Fire: Red Shadow, üç boyutlu bir arcade raylı nişancı oyunudur.
Bir Özel Kuvvetler efsanesi olmak için gerekenlere sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Yorumlar
Yorum ekle