Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heavy Metal F.A.K.K. 2 Türkçe yama

09.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Heavy Metal F.A.K.K. 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CHAOS!.

Oyun için türkçe yama metni Heavy Metal F.A.K.K. 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Kendinizi yeni milenyumun en yoğun 3D aksiyon oyununa hazırlayın. Heavy Metal: F.A.K.K.2, sürükleyici hikayesi ve özel FXi ile aklınızı başınızdan alacak.

İndirme sayısı:
8111
Yayın yılı:
2000





Heavy Metal F.A.K.K. 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heavy Metal F.A.K.K. 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heavy Metal F.A.K.K. 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heavy Metal F.A.K.K. 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heavy Metal F.A.K.K. 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heavy Metal F.A.K.K. 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heavy Duty, heyecan verici bir aksiyon, güzel manzaralar ve benzeri görülmemiş bir gerçekçilik dünyasıdır.
Heavy Fire: The Chosen Few 3D, Krakowdaki Teyon stüdyosundan Nintendo 3DS taşınabilir konsol kullanıcıları için tasarlanmış bir dizi birinci şahıs nişancı oyununun ilk bölümüdür.
Heavy Fire: Red Shadow, üç boyutlu bir arcade raylı nişancı oyunudur.
Rekabetçi bir topluluğa katılın, stratejik olun, hızlı sürün ve Efsanevi Metal Gladyatör olmak için birden fazla arenada hayatınız için savaşın!
Heavy Metal, 2018den itibaren taktiksel sıra tabanlı bir strateji oyunu olan BattleTechin üçüncü büyük genişlemesinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle