Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague Türkçe yama

11.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NAPALM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Iron Plague, bir fantezi dünyasında geçen bir strateji oyunu olan Total Annihilation: Kingdoms için bir genişlemedir. Eylem, her biri bir elementin güçlerini yöneten dört yeni uygarlığın yaşadığı Creon adlı dünyada gerçekleşir: toprak, hava, ateş ve su.

İndirme sayısı:
8708
Yayın yılı:
2000





Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total Annihilation Kingdoms: The Iron Plague içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Three Kingdoms for PC, sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji oyunlarının bir karışımıdır.
Total Annihilation, RTS türünde bir klasiktir. Oyunun inanılmaz derecede yüksek çekiciliği sayesinde, hızla birçok hayran kazandı.
Total Annihilationın büyük başarısından sonra Cavedogun programcıları bu isme atıfta bulunarak başka bir oyun yayınlamaya karar verdiler.
Total Annihilation, RTS türünde bir klasiktir. Oyunun inanılmaz derecede yüksek çekiciliği sayesinde, hızla birçok hayran kazandı.
Total War: Three Kingdoms Mandate of Heaven, Mayıs 2019da piyasaya sürülen Total War: Three Kingdoms strateji oyununun ikinci eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle