Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mech Commander Türkçe yama

29.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mech Commander. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mech Commander (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
MechCommander, sıra dışı bir gerçek zamanlı strateji oyunu örneğidir. Bir üs inşa etmek ve hammadde elde etmek için hiçbir seçenek yoktur.

İndirme sayısı:
10335
Yayın yılı:
1998





Mech Commander oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mech Commander dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mech Commander klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mech Commander ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mech Commander oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mech Commander içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC Windowsta yayınlanan Mech Wars, Han Studios tarafından geliştirilen bir MOBAdır.
Override: Mech City Brawl, The Balance adlı bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen bir 3D kavga oyunudur.
Mech Mechanic Simulator, ekonomik unsurlarla zenginleştirilmiş gerçekçi bir mekanik inşa etme ve tamir etme simülatörüdür.
Mini-Mech Mayhem, portföyü Velocity 2X ve Tiny Traxi içeren bir stüdyo olan FuturLab tarafından geliştirilen bir kavga oyunudur.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Yorumlar
Yorum ekle