Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

StarCrawlers Türkçe yama

27.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik StarCrawlers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni StarCrawlers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
PC için StarCrawlers, siberpunk alt türünün unsurlarını içeren bir bilim kurgu RPGsidir. Oyun, Ultima Underworld veya Dungeon Master gibi yıllar önce piyasaya sürülen zindan tarayıcılarının klasiklerine saygı duruşunda bulunuyor.

İndirme sayısı:
9369
Yayın yılı:
2017





StarCrawlers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) StarCrawlers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales StarCrawlers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama StarCrawlers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


StarCrawlers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve StarCrawlers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ultima Underworld: The Stygian Abyss, fantastik Britanya ülkesinde Lord Britishanın kaçırılan kızını kurtarmamız gereken bir cRPG oyunudur.
PC, SWITCH vb. için Thimbleweed Park, LucasArts tarafından geliştirilen ve 1990ların başında piyasaya sürülen Maniac Mansion gibi klasiklere saygı duruşunda bulunan eski tarz bir tıkla ve tıkla
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
PC için Drift Stage, türün 80lerden kalma klasiklerine saygı duruşunda bulunan bağımsız, orijinal, retro tarzı bir yarış oyunudur.
Dungeon Master II: The Legend of Skullkeep, 1989da piyasaya sürülen ve 1980lerin başında 8-bit ZX Spectrum bilgisayarlarda başlatılan serinin ilk PC oyunu olan kült cRPG oyununun devamı
Yorumlar
Yorum ekle