Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Polybius Türkçe yama

27.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Polybius. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Polybius (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Polybius, Llamasoft tarafından geliştirilen bir raylı nişancı oyunudur. Takımın önceki oyunu TxKya benzer şekilde Polybius, klasik Tempestin mekaniğinden ödünç alıyor.

İndirme sayısı:
8576
Yayın yılı:
2017





Polybius oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Polybius dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Polybius klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Polybius ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Polybius oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Polybius içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project Black Sun, Super Metroid ve Castlevania gibi klasik oyunlarda gördüğümüz benzer oyun mekaniğine sahip eski bir 2D yandan kaydırma oyunudur.
GRIDD: Retroenhanced, bağımsız İtalyan Antab Studio tarafından geliştirilen bir raylı nişancı oyunudur.
Life of Black Tiger, PS4, AND ve iOSta mevcuttur. Oyun, Life of Wolf 2014 ve Life of Leopard da dahil olmak üzere başka benzer oyunlar yapan 1Games tarafından oluşturuldu.
PC ve PS4 için DEXED, sayısız aksiyon-macera ve hack n slash oyunlarıyla tanınan bir İngiliz stüdyosu olan Ninja Theory tarafından tasarlanan ve geliştirilen renkli bir VR raylı nişancı oyunudur.
Black Ops IIII, Call of Duty serisinin bir başka girişi ve Black Ops alt serisinin dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle