Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ground Branch Türkçe yama

26.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ground Branch. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HELLFiRE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ground Branch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Ground Branch, çevrimiçi çok oyunculu maçlar için tasarlanmış gerçekçi bir taktik FPSdir. Başlık, BlackFoot Studios ekibinin Tom Clancys Rainbow Six, Tom Clancys Rainbow Six Rogue Spear ve Tom Clancys Ghost Recon gibi projelerin emektarlarından oluşan ilk yapımı.

İndirme sayısı:
9877
Yayın yılı:
2023





Ground Branch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ground Branch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ground Branch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ground Branch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ground Branch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ground Branch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Conspiracy, Ground Controlün ödüllü oyun ve teknolojisini temel alarak, gerçek zamanlı strateji türünü fırtına gibi alan oyuna yeni görevler, ortamlar, birimler ve çok oyunculu modlar ekliyor.
Ground Control® II: Operation Exodus, orijinal oyundaki olaylardan yaklaşık 300 yıl sonra, MS 2741 yılında gerçekleşir.
Oyuncular, her iki ebeveyninin de yaşadığı trajik bir araba kazasından sağ kurtulan tek kişi olan 18 yaşındaki Fiona Belli rolünü üstleniyor.
Yer Kontrol Simülatörü, özellikle yurtdışında yıllardır büyük beğeni toplayan, sonraki düşük bütçeli simülatörlerden biridir.
Stroggun beklemesi dışında Big Gunı çıkarmak kulağa yeterince basit geliyordu.
Yorumlar
Yorum ekle