Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Streets of Rage 4 Türkçe yama

26.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Streets of Rage 4. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SDV.

Oyun için türkçe yama metni Streets of Rage 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Streets of Rage 4, Sega tarafından yaratılan beatem up serisine bir başka giriş. Franchise 90larda çok popülerlik kazandı, ancak dördüncü bölümü geliştirmeye yönelik ilk girişimler başarısız oldu ve bir yan etki Fighting Forceun yaratılmasıydı.

İndirme sayısı:
9220
Yayın yılı:
2020





Streets of Rage 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Streets of Rage 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Streets of Rage 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Streets of Rage 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Streets of Rage 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Streets of Rage 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Streets of Rogue, Nuclear Throne, Deus Ex ve Grand Theft Auto gibi oyunlardan ilham alan iddialı bir roguelike oyundur.
Bu oyun topluluk tarafından şu kategori puanlarıyla sınıflandırıldı: Şiddet=2/3, Seks=0/3, Yetişkin İçerik=1/3.
Dangeous Streets, İtalyan şirketi Micromania tarafından yaratılan ve Flair Software tarafından yayınlanan bir cinayettir.
Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan, PC, iOS ve AND için Hearthstone: Heroes of Warcraft adlı oynaması ücretsiz CCGnin bir başka genişleme paketidir.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle