Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enigma 7 Türkçe yama

09.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Enigma 7. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iNDUCT.

Oyun için türkçe yama metni Enigma 7 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Joe, USCye arkeoloji uzmanı olarak yeni giren genç bir öğrencidir. Eski uygarlıkların gizemlerine aşık, modern zamanların “Indiana Jones”u olmayı hayal ediyor.

İndirme sayısı:
9576
Yayın yılı:
2008





Enigma 7 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enigma 7 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enigma 7 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enigma 7 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enigma 7 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enigma 7 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Kingsport Festival, korku ustası Howard Phillips Lovecraftın çalışmalarından ilham alan bir mobil tahta oyunudur.
Heroes Reborn: Enigma, NBCnin Heroes Reborn adlı bilim kurgu TV dizisine dayanan AND ve iOS için birinci şahıs bir macera mantık oyunudur.
Açıklama: Enigma Rising Tideın merakla beklenen Altın Sürümü burada.
Yüzyıllar boyunca Tanrı iblisi Midranda, Priston sakinlerinin amansız bir şekilde savaşmasını izledi.
ExcaliBug, İspanyol grup Enigma olan cRPG unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle