Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Smalland Türkçe yama

01.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Smalland, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Smalland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Smalland, bağımsız bir Türk stüdyosu olan Embu Games tarafından geliştirilen özgün bir hayatta kalma oyunudur. StoryIn Smalland, oyuncu, açıklanamayan koşullarda küçülen bir kahramanın rolünü üstlenir.

İndirme sayısı:
10876
Yayın yılı:
2023





Smalland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Smalland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Smalland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Smalland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Smalland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Smalland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Occupy Mars: The Game, Pyramid Games tarafından geliştirilen ve PlayWay tarafından yayınlanan bir hayatta kalma oyunudur.
Dead Space, Visceral Games stüdyosu tarafından geliştirilen kült hayatta kalma korku TPP aksiyon oyununun yeniden çevrimidir.
Titans Path, hayatta kalma unsurları olan bir MMO aksiyon oyunudur. Indie Avustralya stüdyosu Alderon Games tarafından geliştirildi.
Raft, küçük bağımsız stüdyo Redbeet Interactivein Axalot Games (Scrap Mechanicin yaratıcıları) ile işbirliği içinde yaptığı bir hayatta kalma oyunudur.
CargoTycoon ekonomik bir strateji oyunudur. Oyuncu, bir nakliye şirketinin sahibi rolünü üstlenir ve görevi, girişimin gelişimine dikkat etmektir.
Yorumlar
Yorum ekle