Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vigor Türkçe yama

12.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Vigor! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HoG.

Oyun için türkçe yama metni Vigor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Vigor, 20. yüzyılın Kuzey Avrupasının kıyamet sonrası versiyonunda geçen hayatta kalma mekaniğine sahip çevrimiçi bir TPP nişancı oyunudur (TPS).

İndirme sayısı:
9928
Yayın yılı:
2019





Vigor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vigor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vigor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vigor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vigor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vigor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallout 76, popüler kıyamet sonrası RPG serisinin bir yan ürünü ve rol yapma öğelerine sahip bir çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma oyunudur.
One Life, PCde yayınlanan hayatta kalma özelliklerine sahip kıyamet sonrası birinci şahıs nişancı oyunudur.
Kimse: The Turnaround, RPG unsurlarına sahip bir yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunudur.
Days Gone, gizemli bir virüs tarafından harap edilen kıyamet sonrası Kuzey Amerikada geçen bir aksiyon hayatta kalma oyunudur.
Urban Strife, kıyamet sonrası bir zombi dünyasında geçen, eski tarz mekaniklere sahip, sıra tabanlı bir RPG hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle