Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Sims Carnival: BumperBlast Türkçe yama

15.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Sims Carnival: BumperBlast. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Sims Carnival: BumperBlast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
The Sims Carnival: BumperBlast, mantıklı bir oyun ile hızlı karar vermeyi gerektiren bir arcade oyununun birleşimidir. Oyun ünlü Sims dünyasında geçmektedir ancak bu yapım öncelikle sıradan oyuncular için hazırlanmıştır.

İndirme sayısı:
10061
Yayın yılı:
2008





The Sims Carnival: BumperBlast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Sims Carnival: BumperBlast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Sims Carnival: BumperBlast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Sims Carnival: BumperBlast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Sims Carnival: BumperBlast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Sims Carnival: BumperBlast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Carnival Games VR, Carnival Games serisinin bu kez VR cihazları (HTC VIVE, PlayStation VR ve Oculus Rift) için tasarlanmış bir sonraki bölümüdür.
Cat Daddy Games stüdyosu tarafından hazırlanan yapım, Kinectin yeteneklerinden yararlanmaya çalışan bir başka mini oyun koleksiyonu.
The Sims Carnival: SnapCity, basit bir strateji ve mantıksal oyunun birleşimidir.
The Sims: Vacation, ünlü insan yaşamı simülasyonu The Simsin dördüncü genişleme paketidir (The Sims: Livin Large, The Sims: House Party ve The Sims: Hot Date).
Sağ Adım! En sevdiğiniz Karnaval Oyunlarının tüm eğlencesi ve heyecanı Wii™de.
Yorumlar
Yorum ekle