Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Incredible Adventures of Van Helsing Türkçe yama

09.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Incredible Adventures of Van Helsing, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama live_4_ever sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Incredible Adventures of Van Helsing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
The Incredible Adventures of Van Helsing, Neocore Games Studio tarafından geliştirilen bir aksiyon RPG oyunudur. Stüdyo, en çok iki tam oyun ve birkaç eklenti içeren King Arthur serisi ile tanınır.

İndirme sayısı:
10388
Yayın yılı:
2023





The Incredible Adventures of Van Helsing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Incredible Adventures of Van Helsing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Incredible Adventures of Van Helsing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Incredible Adventures of Van Helsing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Incredible Adventures of Van Helsing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Incredible Adventures of Van Helsing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen Deathtrap, Neocore Games ekibi tarafından geliştirilen bir kule savunma stratejisi türüdür.
Incredible Mandy, bağımsız geliştirici Dotoyou Games tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin üç bölümünden oluşan bağımsız bir yapımdır.
The Incredible Toon Machine, Jeff Tunnell tarafından yaratılan, mantıksal bir çizgi dizi olan The Incredible Machinein, Sid & Als Incredible Toonsun 1993 sürümünün devamı niteliğindedir.
AND ve iOS platformu için HIT (Heroes of Incredible Tales), Lineage II ve TERA gibi oyunların ana geliştiricilerinden Yong-Hyun Park liderliğindeki NAT Games stüdyosu tarafından üretilen bir aksiyon
Yorumlar
Yorum ekle