Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ratchet: Deadlocked Türkçe yama

15.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ratchet: Deadlocked. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FAiRLiGHT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Ratchet: Deadlocked (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Ratchet ve Clank, birkaç ünlü kahramanın ortadan kaybolmasını araştırırken yakalanır. İkilimiz, kayıp kahramanların (kendileri dahil), onları DeadZone adlı bir yeraltı gerçeklik dövüş şovunda yarışmacı olarak kullanmayı amaçlayan dengesiz bir medya patronu tarafından kaçırıldığını keşfeder.

İndirme sayısı:
10314
Yayın yılı:
2005





Ratchet: Deadlocked oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ratchet: Deadlocked dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ratchet: Deadlocked klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ratchet: Deadlocked ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ratchet: Deadlocked oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ratchet: Deadlocked içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ratchet: Gladiator HD, çekim karakteristiğinin oldukça önemli bir rol oynadığı, iyi bilinen bir üç boyutlu platform oyunu serisinin yenilenmiş, dördüncü bölümüdür.
Ratchet ve Clank geri döndü! Sevgili ikili, beğeni toplayan Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction ve Ratchet and Clank Future: A Crack in Timea orijinal bir tek oyunculu sonsözle geri
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction™, PLAYSTATION 3 sistemi için yepyeni bir seride kahramanlarımızı geri getiriyor.
PS3teki son yıldızlararası maceralarında Ratchet ve Clank için zaman dolmak üzere.
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault, Playstation 3 ve PlayStation Vitaya yoğun bir saf eğlence patlaması sunuyor!
Yorumlar
Yorum ekle