Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Corruption 2029 Türkçe yama

06.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Corruption 2029. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Corruption 2029 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Corruption 2029, The Bearded Ladies stüdyosu tarafından geliştirilen bir taktik stratejidir. Daha önce İsveç ekibi, Mutant Year Zero: Road to Edeni dünyaya teslim etti ve deneyimlerini yeni bir oyun oluşturmak için kullandı.

İndirme sayısı:
8874
Yayın yılı:
2020





Corruption 2029 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Corruption 2029 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Corruption 2029 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Corruption 2029 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Corruption 2029 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Corruption 2029 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2029 Online, bilimkurgu tabanlı bir MMORPGdir. 2029 Onlineın hikayesi, Helen Continent adlı yabancı bir gezegende galaktik türler arası bir anlaşmazlığa odaklanıyor.
Vizörün arkasındaki ödül avcısı olmanın nasıl bir his olduğunu bildiğinizi düşünüyorsanız, tekrar düşünün.
Mutant Year Zero: Road to Eden, Leonardo da Vincinin prototip helikopterinin simülatörü olan Landit Banditi 2010 yılında çıkaran The Bearded Ladies Consulting tarafından geliştirildi.
Frog Detective 3: Cowboy Countydeki Yolsuzluk, 2018de piyasaya sürülen ve bir kurbağa dedektifi oynadığımız mizahi macera serisinin üçüncü taksitidir.
PC DOStaki Terminator 2029, James Cameronın tanınmış bilim kurgu filmi The Terminatora dayanan bir siberpunk birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle