Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Mandate Türkçe yama

28.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Mandate. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LEGEND.

Oyun için türkçe yama metni The Mandate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
PC için Talimat, bilim kurgu ayarıyla RTS ve RPGnin bir kombinasyonudur. Oyun Perihelion Interactive tarafından geliştirilmiştir. Konu Oyunun aksiyonu, insanlığın sayısız gezegen sistemini kolonize ettiği uzak bir gelecekte geçiyor.

İndirme sayısı:
8238
Yayın yılı:
2023





The Mandate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Mandate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Mandate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Mandate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Mandate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Mandate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might and Magic VI: PC için Cennetin Görevi, Erathia dünyasında geçen, New World Computing tarafından geliştirilen tüm zamanların en popüler RPGlerinden biri olan Might and Magic serisinin altıncı
Europa Universalis IV: Mandate of Heaven, Paradox Interactive tarafından 2013ün PC için büyük strateji oyunu için bir genişletmedir.
Armachamdaki gizli projeyle ilgili daha fazla bilgi bulmak için getirilen ikincil bir F.
Objects in Space, Flat Earth Games tarafından PC için özel olarak geliştirilmiş bir uzay simülatörüdür.
Total War: Three Kingdoms Mandate of Heaven, Mayıs 2019da piyasaya sürülen Total War: Three Kingdoms strateji oyununun ikinci eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle