Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

48 Chambers Türkçe yama

25.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 48 Chambers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BLiZZARD.

Oyun için türkçe yama metni 48 Chambers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
PC ve X360 için piyasaya sürülen 48 Chambers, bağımsız stüdyo Discord Games tarafından geliştirildi ve basit ama zorlu mantık ve atari oyunlarının hayranlarına hitap ediyor.

İndirme sayısı:
8988
Yayın yılı:
2012





48 Chambers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 48 Chambers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 48 Chambers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 48 Chambers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


48 Chambers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 48 Chambers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pako 3, 2014 yılında piyasaya sürülen atari serisinin üçüncü bölümüdür.
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Londra 2012: PC, X360 ve PS3 için Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Londradaki 2012 Yaz Olimpiyatlarının resmi oyunudur.
PC ve X360ta yayınlanan qrth-phyl, bağımsız Hermit Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve Snake cep telefonlarından kült klasiğinin hayranlarına hitap ediyor.
Atari Flashback Classics Vol. 1, orijinal olarak Atarinin atari makinelerinde ve Atari 2600de piyasaya sürülen atari oyunlarının yeniden düzenlenmiş ve genişletilmiş sürümlerinin ilk paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle