Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mir-Mahna Türkçe yama

05.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mir-Mahna! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Mir-Mahna (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Mir-Mahna, İranın Espris stüdyosundaki ilk oyunu. Call of Juarez gibi yapımlardan ilham alan Tahranlı geliştiriciler, Kharg adasının tarihi ile ilgili motifleri kullanmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
10429
Yayın yılı:
2011





Mir-Mahna oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mir-Mahna dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mir-Mahna klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mir-Mahna ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mir-Mahna oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mir-Mahna içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chained Echoes, SNES konsolundaki 16 bitlik yapımlardan ilham alan bir rol yapma oyunudur.
En ünlü RTS oyunlarından biri. Command & Conquerin başarısından sonra Westwood Studiostan geliştiriciler bir sonraki oyunlarının planını biraz daha "tarihi" yapmaya karar verdiler.
Samantha Swift and the Hidden Roses of Athenanın oyununun ana karakteri olan genç arkeolog Samanta Swiftin karakteri, oyunculara o kadar çok hitap etti ki, Mumbo Jumbo stüdyosundaki geliştiriciler
Call of Juarez: Gunslinger for PS3 ve X360, bir batı FPS oyunudur. Oyun, Call of Juarez serisi ve diğer oyunlar (Chrome, Dead Island ve Mad Riders) ile tanınan Techland tarafından geliştirildi.
Call of Duty 4: PC, PS3 vb. için Modern Warfare, orijinal olarak yalnızca II.
Yorumlar
Yorum ekle