Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FIFA World Türkçe yama

21.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız FIFA World. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni FIFA World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Not: 14 Temmuz 2015te Electronic Arts sunucuları kapattı ve oyun daha fazla geliştirilmedi. FIFA World, Kanada EA Sports stüdyosunun başarısından sorumlu olduğu, hayranlar arasında çok popüler ve iyi bilinen sanal futbol serisinin bir başka sürümüdür.

İndirme sayısı:
8769
Yayın yılı:
2023





FIFA World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FIFA World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FIFA World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FIFA World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FIFA World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FIFA World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2006 FIFA World Cup™ sona ermiş ve uluslararası futbolun cazibesi hızla solmuşken, Ronaldinho, Rooney ve Toni gibi oyuncular şimdi EA SPORTS™ FIFA 07de kulüpleri için zafer kazanma işlerine geri
EA SPORTS™ markası altında düzenlenen 2006 FIFA Dünya Kupası, dünyanın süperstar oyuncularının çarpıcı görsel temsillerini, 2006 FIFA Dünya Kupası Almanyada kullanılacak 12 resmi stadyumu ve her
PC, PS4 vb. için FIFA 17, FIFA oyun serisinin başka bir bölümüdür.
“FIFA 14”, Electronic Arts tarafından geliştirilen en çok satan spor simülasyon serisinin bir sonraki bölümüdür.
EA SPORTS FIFA 06, TOTAL FUTBOL deneyimini parmaklarınızın ucuna getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle